Dostava i Montaža

Da li se dostava, unos i montaža naplaćuju?


        Cijena dostave i montaže nije uračunata u cijenu namještaja i ostalih naših proizvoda. Kupci imaju izbora, tj. da li oni imaju objezbjeđen prevoz ili žele da im mi dostavimo na adresu.
Naši profesionalni dostavljači i montažeri će sigurno, brzo i precizno svu kupljenu robu da dostave na Vašu adresu i montiraju.

Prilikom kupovine, naše ljubazno osoblje će Vam reći koliki je rok isporuke za svaki artikl.
Dostava, unos i montaža su BESPLATNI na području Kantona Sarajevo, za artikle u vrijednosti od preko 100,00 KM, a za dalje mjesta se naplaćuje dostava u iznosu od 1,40 KM po kilometru od salona.

Kod unosa i montaže artikala u objekat, ukoliko po procjeni montera / dostavljača isti nije moguće unijeti i montirati, Sinkro d.o.o. ne snosi odgovornost. U tom slučaju monteri / dostavljači ostavljaju artikl na adresi ili po želji kupca vraćaju u centralno skladište dok kupac ne nađe alternativno rješenje za unos i montažu. U slučaju da kupac ne nađe alternativno rješenje ne vršimo povrat novca.

 

Za koliko dana možete da mi dostavite kupljeni proizvod?

        Ukoliko željeni artikl imamo na stanju, onda je rok za dostavu 10-tak dana, a možete i Vi lično da ga preuzmete i ranije. Ako neki artikl nemamo na stanju rok isporuke varira od 30 do 50 dana. Naravno, preciznije informacije o svakom artiklu ćete dobiti u našim salonima namještaja.

 

Da li vršite dostavu na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine?

         BESPLATNU dostavu radimo samo na području Kantona Sarajevo, a za dalja mjesta se naplaćuje 1,40 KM po kilometru od salona. Prije svake kupovine se treba provjeriti isplativost dostave, ako se radi o dostavi van Kantona Sarajevo.

Da li ćete prilikom montaže spojiti struju, vodu i plin?

        Ne, to ne smijemo da učinimo. Naši dostavljači / monteri su specijalizovani isključivo za montažu raznih elemenata i nisu obučeni, niti ovlašteni da vrše spajanje vode, struje i plina.

 

Da li izlazite na teren kako bi ste izmjerili prostor / dimenzije?

        Naši uposlenici će rado da izađu na teren kako bi izvršili mjerenje prostora umjesto Vas. Za svaku prodaju ne izlazimo na teren. Samo za opremanje i artikle po mjeri.