Blog

Beogradski sajam namještaja – 2018.

U Beogradu je u periodu od 06.11. do 12.11.2018. održan Međunarodni sajam namještaja, a jedan od izlagača bio je i Sinkro!
Sarajevo je u Beogradu napravilo pravu feštu. Jedan od razloga za slavlje bio je i ulazak Sinkra u najveću evropsku grupaciju Cotta, a to znači i otvaranje još novih radnih mjesta!

Na Međunarodnom sajmu nameštaja (UFI) predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „djelokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Prvi dani Sajma namještaja protekla su u znaku vrhunskog dizajna, brojnih premijera, posjete uglednih dizajnera iz cijele Evrope, kao i velikog broja poslovnih ljudi, kupaca i distributera iz svih krajeva svijeta.
Hale Beogradskog sajma očekivano su bile ispunjene velikim brojem zainteresiranih posjetilaca koji ne žele da propuste priliku da u Beogradu vide ekskluzivna dizajnerska rješenja i novitete koji podižu kvalitet života i oplemenjuju životne i radne prostore, a koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svjetskim sajmovima.
Na sajmu se razgovaralo na preko 10 svijetskih jezika, a nezamjenljiva sajamska atmosfera ove godine rezultirala je rastom broja posjeta.

 

Dio atmosfera možete pogledati u sljedećem video prilogu: